12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort și opt răniți, după ce un camion a intrat intenționat pe trotuar

Un mort și opt răniți, după ce un camion a intrat intenționat pe trotuar

O persoană a fost ucisă și cel puțin alte opt, inclusiv un ofițer de poliție, au fost rănite după ce un camion U-Haul a lovit pietoni pe Bay Ridge Parkway și Fifth Avenue din Brooklyn.

Incidentul a avut loc în New York, ieri la prânz, potrivit www.cbsnews.com. Șoferul a lovit pietonii, apoi și-a continuat cursa până la intersecția a două bulevarde, unde a fost interceptat de echipajele de poliție.

Șoferul a fost reținut. Un oficial a declarat că incidentul a fost intenționat.

„Acest șofer știa ce face, știa că lovește oameni”, a spus Justin Brannan, un membru al consiliului municipal care reprezintă zona.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum șoferul a trecut pe roșu și a intrat în plin într-un bărbat care mergea pe bicicletă.

Camionul a lovit un scuter, apoi a virat pe un trotuar și aproape că a lovit un pieton, care, din fericire, s-a salvat în ultima clipă.

„Am fost în stare de șoc și nu am știut ce se întâmplă până când am văzut că patrula de poliție îl urmărește”, a spus un martor. Autoritățile au examinat vehiculul pentru a se asigura că nu conținea explozibili.

Guvernatorul Kathy Hochul și primarul Eric Adams au fost informați despre acest incident. Un purtător de cuvânt al primarului a spus că nu există amenințări suplimentare. Oricine are orice informații este rugat să sune linia telefonică telefonică Crime Stoppers a NYPD la 1-800-577-TIPS (8477), sau pentru spaniolă, 1-888-57-PISTA (74782). De asemenea, puteți trimite un pont prin intermediul site-ului lor web sau prin DM pe Twitter, @NYPDTips. Toate apelurile sunt confidențiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS