10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr, reţinut pentru înşelăciune, prin metoda „Accidentul”

Dolj: Tânăr, reţinut pentru înşelăciune, prin metoda „Accidentul”

Un tânăr, de 19 ani, din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin metoda „Accidentul”, a fost reţinut pentru 24 de ore.
În noaptea de 27-28 decembrie, ora 00.45, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Constanţa, pe D.N. 65 C, în municipiul Craiova, a fost oprit un autoturism în care se aflau doi tineri, unul de 19 ani, conducătorul auto şi al doilea de 15 ani, pasager, ambii din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi.

În urma controlului corporal şi al autoturismului, sub scaunul dreapta faţă, a fost găsită suma de 5.150 de lei, cei doi declarându-le poliţiştilor că au primit-o de la o femeie pe care nu o cunosc, din comuna Bulzeşti.

Cei doi sunt bănuiţi că în seara zilei de de 27 decembrie, folosindu-se de calităţi false, respectiv cadre medicale, ar fi indus în eroare o femeie, de 87 de ani, din comuna Bulzeşti, cu oprivire la faptul că, fiica acesteia ar fi avut nevoie de suma de 5000 de lei pentru o intervenţie chirurgicală, primind de la bătrână suma de 5.150 de lei.

În urma probatoriului administrat, tânărul de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS