6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Două autoturisme s-au ciocnit pe DJ 546A, în afara localității Schitu

Olt: Două autoturisme s-au ciocnit pe DJ 546A, în afara localității Schitu

Două autoturisme s-au ciocnit astăzi, pe DJ 546A, în județul Olt. În jurul orei 14:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 546A, în afara localității Schitu, informează IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din orașul Drăgănești-Olt și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 39 de ani, din comuna Icoana.

Două autoturisme s-au ciocnit pe DJ 546A, în afara localității Schitu, din județul Olt
Două autoturisme s-au ciocnit pe DJ 546A, în afara localității Schitu, din județul Olt

În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS