-8.5 C
Craiova
joi, 9 februarie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţie la un bărbat bănuit de braconaj cinegetic

Percheziţie la un bărbat bănuit de braconaj cinegetic

Polițiști din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 22 de ani din comuna Crâmpoia, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, bărbatul era cercetat într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, fiind bănuit de fapte de braconaj, săvârșite pe parcursul anului 2021, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt.

Percheziția domiciliarî a fost executată de către Polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, în baza unui mandat de percheziție emis de către Judecătoria Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Cu ocazia percheziției, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor:

  • 3 câini din rasa ogar sau metiși,
  • 2 trofee de cervide,
  • o armă de tir sportiv cu aer comprimat, deținută ilegal,
  • elemente de muniție destinate acestei arme,
  • precum și alte bunuri susceptibile a fi folosite la activitatea infracțională a suspectului.

Urmează a fi extinsă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, totodată urmând a fi desfășurate activități în vederea stabilirii trasabilității armei indisponibilizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS