4.2 C
Craiova
marți, 29 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentIncendiu în pediatria Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj

Incendiu în pediatria Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj

ISU Cluj a intervenit la un incendiu care a izbucnit într-o baie a Secției Pediatrie 2 a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, situat pe strada Crișan din municipiul Cluj-Napoca.

Pacienții au fost relocați în alte spații din interiorul spitalului, de asemenea a fost activat planul roșu de intervenție.
Preventiv, pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați până la sosirea forțelor de intervenție și au fost mutați în alte spații din spital.

„A fost activat planul roșu de intervenție, începând cu ora 8.55. În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum la etajele 3, 4 și 5. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor la fața locului”, informează ISU Cluj.

Nu au fost înregistrate persoane rănite.

În aceste momente se verifică canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spatiile evacuate ale spitalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS