22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer, prins după ce a omorât o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Șofer, prins după ce a omorât o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Poliţişti au reuşit să-l prindă, în mai puţin de două ore, pe un şofer din Dumbrăveni care a omorât o femeie, pe care a lovit-o cu microbuzul de marfă pe care îl conducea şi a abandonat-o pe marginea drumului DJ142 E din localitatea Hoghilag.

Acesta a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, din Hoghilag, decedată în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului nu au fost identificate vehiculul şi conducătorul auto implicat în eveniment. Din investigaţiile desfăşurate de către poliţiştii rutieri, s-a reuşit în scurt timp identificarea conducătorului auto, precum şi a vehiculului condus. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Dumbrăveni, depistat la domiciliu. În momentul producerii accidentului, bărbatul se afla la volanul unui microbuz transport marfă.

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind „săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, să fie stabilite toate circumstanţele exacte în care s-a produs acest accident rutier.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS