23.9 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei morţi, într-un incident cu armă de foc într-un campus universitar din SUA

Trei morţi, într-un incident cu armă de foc într-un campus universitar din SUA

Un incident cu armă de foc produs duminică noaptea în campusul Universităţii Virginia (estul SUA) s-a soldat cu trei morţi şi doi răniţi, a anunţat poliţia pe Twitter, care a avertizat că suspectul este încă în libertate, ”înarmat şi periculos”, relatează Reuters şi AFP.

Poliţia universităţii a identificat drept suspect pe studentul Christopher Darnell Jones, precizând că mai multe agenţii sunt implicate în căutarea acestuia.

Jones purta o jachetă purpurie, pantofi roşii şi jeanşi albaştri şi ar putea conduce un SUV negru, potrivit autorităţilor.

Cel mai recent incident dintr-o serie de violenţe armate în colegiile şi campusurile universitare din SUA

Acesta este cel mai recent incident dintr-o serie de violenţe armate în colegiile şi campusurile universitare din SUA în ultimii ani.

În paralel, în statul Idaho (vest) poliţia a anunţat că anchetează un incident separat după descoperirea corpurilor a patru studenţi într-o casă din oraşul Moscow, în apropierea Universitatea statului Idaho, aparent fiind vorba de ”victimele unei omucideri”.

Vărsarea de sânge a alimentat dezbaterea despre restricţii mai dure privind accesul la arme de foc în Statele Unite, unde Al Doilea Amendament al Constituţiei garantează dreptul de a purta arme. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS