22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFetiță de 10 ani, lovită de o maşină în timp ce traversa

Fetiță de 10 ani, lovită de o maşină în timp ce traversa

O fetiță de 10 ani a fost spulberată de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc în această dimineață pe DN 14, în localitatea Șura Mare din județul Sibiu.

Șoferul vinovat a fugit, dar a fost prins de polițiști în orașul Copșa Mică. Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc luni dimineața pe DN 14, în localitatea Șura Mare. În timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni, o fată de 10 ani, localnică, a fost lovită de o autoutilitară condusă pe direcția Șura Mare – Mediaș.

Șoferul a fugit după accident

Șoferul a părăsit locul producerii evenimentului, fiind identificat și oprit pe DN 14, în orașul Copșa Mică. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Alba. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat un rezultat negativ. Fetița a fost transportată la spital conștientă, conform observatornews.ro.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii unui accident rutier fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS