14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCluj: Șase tineri, între care și minori, răniți grav într-un accident rutier

Cluj: Șase tineri, între care și minori, răniți grav într-un accident rutier

Şase tineri, între care și minori, au fost răniți grav într-un accident rutier, care a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Dej, județul Cluj.

„Apelul de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 04:30, iar la faţa locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi două echipaje SAJ. Salvatorii au găsit un autoturism avariat, ieşit în afara părţii carosabile, iar înăuntrul acestuia se aflau doi tineri încarceraţi şi alţi trei care necesitau extragerea cu echipamentele speciale. Cele cinci victime erau în stare de conştienţă, prezentau multiple traumatisme şi erau necooperante”, a arătat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Cluj.

Pompierii au folosit echipamentele de descarcerare pentru a asigura accesul şi a extrage şoferul şi pasagerul din faţă dreapta, precum şi pe cele trei victime care se aflau pe bancheta din spate. Aceştia au fost preluaţi de către echipajele SMURD şi SAJ şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej.

Un alt băiat de aproximativ 14 ani a fost preluat de un echipaj SAJ, din altă locaţie, şi a fost transportat la spital, potrivit Monitorul de Cluj.

Ulterior, o autospecială de transport personal și victime multiple, din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, a transferat doi băieți și o fată, de aproximativ 14 ani, la unitatea de primiri urgențe din municipiul Cluj-Napoca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS