11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinţi: Cercetaţi pentru trafic de droguri

Mehedinţi: Cercetaţi pentru trafic de droguri

Patru mehedinţeni, cu vârste între 30 și 44 de ani, au fost reținuţi, ieri, pentru 24 de ore, iar un bărbat, de 44 de ani, a fost pus sub control judiciar, pentru trafic de droguri.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinți, au desfășurat, ieri, o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și mare risc.
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2022, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani, ar fi vândut droguri de risc și mare risc mai multor tineri, din județul Mehedinți.

Astfel, au fost puse în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate:

  • aproximativ 70 de grame de cocaină,
  • diverse cantități de substanță vegetală de culoare verde,
  • 7 telefoane mobile,
  • 17.325 de euro,
  • 5.900 de lei,
  • 510 lire sterline.

Față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar față un bărbat, de 44 de ani, a fost luată măsura controlului judiciar.

Cei patru bărbați reținuți urmează să fie prezentați astăziTribunalului Mehedinți, cu propunere de luare a măsurii de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună măsurile corespunzătoare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS