10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Coliziune între patru autoturisme în Valea Mare

(VIDEO) Olt: Coliziune între patru autoturisme în Valea Mare

-

Un grav accident rutier a avut loc aseară, pe DN 65 – E 574, în comuna Valea Mare, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru autoturisme, respectiv un autoturism, condus de o femeie, de 43 de ani, din județul Mehedinți, un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani, din județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, de 46 de ani, din județul Olt și un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din județul Bacău.

În urma evenimentului, o femeie, de 36 de ani, pasageră în autoturismul condus de băcăuan a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei patru conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
La locul evenimentului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și echipajul SMURD Scornicești, dar și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS