11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci tineri au plonjat cu mașina în râu. Unul, în stare gravă

Cinci tineri au plonjat cu mașina în râu. Unul, în stare gravă

Un grav accident de circulație în care au fost implicați cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, a avut loc în această dimineață în Vaslui.

Mașina în care se aflau cei cinci tineri a plonjat în albia unui râu de la o înălțime de 5 metri. Unul dintre aceștia este în stare foarte gravă, cu șanse minime de supraviețuire.
Din declarațiile martorilor, tinerii au petrecut toată noaptea într-un bar din localitatea Oprisita. Spre dimineață s-au decis să plece acasă. Însă din cauza vitezei dar și a consumului de alcool conducătorul auto a ratat o curbă la stânga și a plonjat cu mașina în albia râului Racova.

Pompierii au găsit la locul accidentului cinci persoane, dintre care trei aveau nevoie de îngrijiri medicale, toate conștiente, potrivit Mediafax.

Din cei cinci, patru tineri au reușit să părăsească autoturismul. Un băiat de 17 ani a rămas blocat pe bancheta din spate. Acesta avea o fractură la picioare și a fost ajutat de către pompieri. Ulterior, băiatul a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

Alți doi tineri, la fel de 17 ani, au fost preluați de echipaje SMURD și SAJ cu traumatism toracic, respectiv luxație braț și duși la spital. Celelalte două persoane au refuzat spitalizarea.

Polițiștii au demarat cercetările și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS