12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAngajate ale unor săli de jocuri de noroc, atacate de un craiovean de 19 ani

Angajate ale unor săli de jocuri de noroc, atacate de un craiovean de 19 ani

Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a trei tineri din Craiova, acuzaţi de tâlhărie şi tentativă de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, un tânăr de 19 ani a atacat operatoarele a două săli de jocuri din Craiova. La primul atac, în care a fost ajutat de un tânăr de 24 de ani, a reuşit să fure aproape 2.500 de lei. La al doilea atac, când a fost ajutat de tânărul de 24 de ani şi un altul de 21 de ani, a plecat cu mâna goală.

Poliţiştii doljeni au precizat că ultima infracţiune a fost comisă de suspectul de 19 ani în dimineaţa zilei de 25 august. Victimă a fost operatoarea unei săli de jocuri de noroc din zona Gării Craiova.

„În dimineața zilei de 25 august, ora 05.40, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 21 de ani, operator într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi pus mâna la gură și ar fi încercat să o imobilizeze, cu scopul de a-i sustrage banii din încasări. Întrucât persoana necunoscută nu a reușit sustragerea banilor, a fugit de la fața locului.

Efective de polițiști au fost mobilizate, iar în urma activităților operativ-informative desfășurate a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei”, au explicat oamenii legii.

Arestaţi pentru tâlhărie calificată şi tentativă de tâlhărie

Ulterior, poliţiştii au stabilit că tânărul de 19 ani a fost ajutat de doi tineri, de 21 și 24 de ani, ambii din Craiova. Aceştia din urmă i-ar fi furnizat informații despre locație, modul de supraveghere video al acesteia și i-ar fi asigurat paza.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că tânărul de 19 ani nu este la prima faptă de acest fel.

„Tânărul de 19 ani este bănuit că în dimineața zilei de 20 august, ora 05.00, prin smulgerea din mână, ar fi deposedat-o de suma de 2.460 de lei pe o angajată a unei săli de jocuri de noroc din municipiul Craiova. Acesta ar fi părăsit locul faptei cu ajutorul tânărului de 24 de ani”, au mai explicat poliţiştii.

Pe 25 august, cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată. O zi mai târziu, pe 26 august, toţi au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS