21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentJudecat pentru patru infracţiuni de conducere fără permis

Judecat pentru patru infracţiuni de conducere fără permis

Procurorii craioveni au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui tânăr de 19 ani, din comuna Rojişte, acuzat de comiterea a patru infracţiuni de conducere fără permis. Potrivit oamenilor legii, pe 3 iulie, tânărul a provocat un accident rutier.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că, ultima oară, tânărul a fost depistat conducând fără permis pe data de 3 august.

„Tânărul a fost depistat de poliţiştii Postului de Poliţie Rojişte, la data de 3 august și 31 iulie, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Rojişte, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 3 iulie, în intervalul orar 19.00-21.00, ar fi condus un autoturism în localitatea Rojiște, deși nu deține permis de conducere, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Tot din cercetari, polițiștii au stabilit că și la data de 1 august 2021, tânărul ar fi condus, pe raza comunei Rojiște, un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, au precizat oamenii legii.

Judecat pentru patru infracţiuni de conducere fără permis

Pe data de 6 august, tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri. În aceeaşi zi, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Pe 7 august, tânărul de 19 ani a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Mandatul de arestare a fost prelungit de Judecătoria Craiova săptămâna trecută, pe 16 august. Pe 11 august, inculpatul a fost deferit justiţiei pentru comiterea patru infracţiuni de conducere fără permis. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi a intrat în procedură de cameră preliminară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS