16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiovean acuzat de tentativă de viol într-o scară de bloc, la judecată

Craiovean acuzat de tentativă de viol într-o scară de bloc, la judecată

Judecătoria Craiova a dispus începerea judecării unui craiovean de 28 de ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Potrivit oamenilor legii, pe 4 mai, bărbatul ar fi încercat să violeze o femeie de 45 de ani. Incidentul a avut loc în scara unui bloc din Craiova, unde femeia făcea curăţenie.

Porivit oamenilor legii, bărbatul de 28 de ani a atacat o femeie care făcea curăţenie în scara unui bloc din Craiova. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 4 mai.

„Poliţiştii Secției 3 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie de 45 ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat-o fizic în timp ce se afla în scara unui bloc din Craiova. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au desfăşurat activităţi în vederea depistării bărbatului în cauză, fiind identificat la scurt timp un tânăr de 28 de ani, din Craiova, care a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce femeia de 45 de ani desfăşura activităţi de curăţenie la parterul unui bloc din Craiova, tânărul s-ar fi apropiat de aceasta din spate şi ar fi trântit-o la sol, cu scopul de a întreţine relaţii sexuale”, au explicat poliţiştii doljeni.

Deferit justiţiei pentru tentativă de viol

Pe data de 5 mai, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dolj, inculpatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova. Ulterior, pe 26 mai anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi a intrat în procedură de cameră preliminară.

Luni, pe 26 iunie, instanţa a dispus începerea judecării inculpatului.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 3156/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova privind pe inculpatul I.R., trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol(…).Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul I.R.”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul de 28 de ani.

Săptămâna trecută, pe 23 iunie, instanţa a respins cererea inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Instanţa a dispus menţinerea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS