15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer beat a fugit de poliţie până a intrat într-un perete

Un şofer beat a fugit de poliţie până a intrat într-un perete

Un bărbat beat care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, a fost prins după o urmărire în trafic şi după ce a intrat cu autoturismul în peretele unui imobil. El este cercetat acum pentru că a condus maşina deşi nu avea permis şi se afla sub influenţa alcoolului, informează Someseanul.ro.

Incidentele au avut loc, în noaptea de 29 mai, în municipiul Baia Mare, când bărbatul de 32 de ani a ignorat semnalele poliţiştilor, fiind urmărit de către autospeciale Poliţiei cu semnalele luminoase şi acustice pornite. 

”La intersecţia bulevardului Republicii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu peretele unui imobil, rezultând avarierea autoturismului. După producerea impactului, conducătorul auto a părăsit autoturismul şi a fugit către unul dintre imobile, fiind urmărit de poliţiştii băimăreni, care l-au prins şi l-au identificat”, transmite, luni, IPJ Maramureş.  

În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul are o alcoolemie 0,66 mg/l  alcool pur în aerul expirat, iar verificarea în baza de date a arătat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. 

Luni, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS