5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Coliziune între un autoturism și o motocicletă. 5 persoane, dintre care 2 copii, rănite

Vâlcea: Coliziune între un autoturism și o motocicletă. 5 persoane, dintre care 2 copii, rănite

Patru persoane au fost rănite, ieri după amiază, în Călimănești, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o motocicletă. În urma impactului cele două vehicule au luat foc. Cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au acționat pentru stingerea focului de pe centura ocolitoare a orașului Călimănești. Pentru stingerea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat doua echipaje din cadrul ISU Vâlcea (un echipaj de stingere și unul SMURD), in sprijin fiind și un echipaj de stingere al SVSU Călimănești.

În urma incendiului atât motocicleta cât și autoturismul au fost afectate de incendiu în proporție mare. Ocupantii autoturismului, doi adulți și 2 copii nu au necesitat îngrijiri medicale. În urma impactului, din fericire nu au rezultat persoane încarcerate, însă ambele vehicule au luat foc.

De asemenea, conducătorul motocicletei a suferit un traumatism la unul dintre membrele inferioare, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale preliminare, fiind ulterior transportat la UPU, Vâlcea pentru îngrijiri și investigații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS