14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCasă distrusă după ce un bolovan a căzut prin acoperiș

Casă distrusă după ce un bolovan a căzut prin acoperiș

-

Un incident extrem de grav s-a petrecut marți după amiază, la Hunedoara. Acoperişul unui case a fost pur și simplu găurit de o piatră de aproape 50 de kilograme, care a spulberat apoi tavanul și a ajuns în camera copiilor.

Acum, totul arată ca după o explozie. Proprietara a sunat la 112. Zona a fost împânzită de pompieri și polițiști, iar autoritățile urmează să stabilească de unde provine bolovanul misterios, conform Stirile Pro Tv.

Oamenii au auzit o bubuitură extrem de puternică și, când au intrat în camera copiilor, au văzut dezastrul. Totul se putea termina cu o tragedie dacă bucata imensă de piatră, grea de aproape 50 de kilograme, ar fi lovit pe cineva.

Din fericire, proprietara casei împreună cu cei doi copii ai ei, o fetiță de 9 ani și un băiat de 6, se aflau la parterul locuinței, în bucătărie. Femeia povestește că totul s-a petrecut din senin.

Bucăți din acoperișul distrus și din tavan, împrăștiate peste tot

Camera fetiței a fost devastată. Bucăți din acoperișul distrus și din tavan sunt împrăștiate peste tot, iar bolovanul a căzut chiar peste biroul copilei.

Deocamdată, nu se știe de unde a venit bolovanul. Autorităţile verifică o posibilă detonare care ar fi avut loc la fostul combinat siderurgic din Hunedoara, aflat în apropierea locuinței.

Bucata de piatră a fost preluată de poliție

Bucata de piatră a fost preluată de poliție, după ce specialiștii au confirmat că obiectul nu prezintă un pericol radiologic. Acum va fi analizat de experții de la Institutul pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă din Petroșani. Acolo va fi stabilită și proveniența lui. Și polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS