10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane au ars de vii după ce au intrat cu mașina într-un copac

Două persoane au ars de vii după ce au intrat cu mașina într-un copac

Accident grav în județul Arad, în apropierea localității Șagu. Două persoane au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac și apoi a luat foc, informează Observatornews.

Un tânăr, de 19 de ani, și iubita acestuia, de 45 de ani, au murit după ce mașina lor s-a izbit de un copac și a luat foc. Accident s-a produs pe șoseaua care leagă Aradul de Timișoara.

Tânărul își cumpărase autoturismul de curând și avea carnet de câteva luni. Cel mai probabil, din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

Mașina a luat foc și a ars ca o torță.

Echipele de intervenție sosite la fața locului nu a mai putut face nimic pentru victime.

Mascații au fost chemați la locul accidentului, pentru a calma spiritele, după ce familia uneia dintre victime a încercat să linșeze salvatorii, pe motiv că ar fi ajuns cu întârziu.

„Duminică, în jurul orei 15.30, a avut loc un accident rutier grav pe DN 69. Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din satul Fiscuț, care conducea un autoturism pe DN 69, din direcția Arad spre Șagu, la un moment dat a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac după care autoturismul a fost proiectat într-un alt copac, moment în care a luat foc.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a unei femei de 45 de ani, pasageră în autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS