14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a înjurat poliţiştii şi a fugit

Un şofer a înjurat poliţiştii şi a fugit

Un şofer de 47 de ani, din judeţul Olt, a rămas fără permisul de conducere după ce a înjurat un echipaj de poliţişti şi a fugit. Incidentul a avut loc astăzi, pe Calea Bucureşti din Craiova, iar şoferul fugar a fost prins de poliţişti după mai bine de un kilometru.

Potrivit oamenilor legii, şoferul a oprit lângă echipajul de poliţie şi i-a înjurat pe agenţi.

„În cursul acestei zile, lângă un echipaj de poliţie format din poliţişti ai Biroului Rutier Craiova, ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Bucureşti din localitate, a oprit un conducător auto care le-a adresat injurii poliţiştilor şi care a fugit de la faţa locului.

S-a procedat la urmărirea autoturismului şi întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, după aproximativ 1,5 km acesta a fost blocat. După oprire, conducătorul auto, a refuzat să coopereze cu poliţiştii şi a blocat portierele autoturismului pe interior. La faţa locului s-au deplasat luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj, care au efectuat extragerea conducătorului auto din autoturism. În urma legitimării s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 47 de ani, din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt”, au precizat poliţiştii doljeni.

Bărbatul a fost dus la sediul unităţii de poliţie unde a fost testat cu aparatul etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii doljeni au mai precizat că bărbatul a fost sancţionat pentru adresare de injurii şi pentru neoprirea la semnalul poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS