23.4 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri din Galaţi au încercat să spargă o casă de pariuri

Doi tineri din Galaţi au încercat să spargă o casă de pariuri

Doi tineri, de 22 de ani, din comuna Matca, judeţul Galaţi, au fost plasaţi sub control judiciar după ce, mascaţi şi cu mănuşi în mâini, au încercat să spargă o casă de pariuri din localitate şi au fost puşi pe fugă de sistemul de alarmă, informează News.ro.

Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale Tecuci au identificat doi bărbaţi, ambii de 22 de ani, din comuna Matca, bănuiţi de comiterea unei tentative de furt calificat.

În noaptea de 18 spre 19 februarie, cei doi, având feţele acoperite şi mănuşi chirurgicale în mâini, ar fi spart geamul uşii de acces în incinta unei case de pariuri sportive, din comuna Matca, ar fi pătruns în interior şi ar fi încercat să sustragă caseta de valori.

Din cauza declanşării sistemului de alarmă, cei doi tineri au părăsit în grabă locul faptei, fără a sustrage alte bunuri.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS