31.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova: Petrecere în pandemie, spartă de poliție

(VIDEO) Craiova: Petrecere în pandemie, spartă de poliție

-

Un bărbat de 61 de ani a fost amendat de polițiști, după ce a organizat o petrecere privată într-un imobil de pe strada Bucura din Craiova, în plină pandemie. Poliția s-a sesizat din oficiu, după ce a apărut un filmuleț pe rețelele de socializare.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Sectiei 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul, că pe o rețeaua de socializare a fost postat un videoclip în care se observă că are loc o petrecere privată.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul respectiv a avut loc în seara zilei de 23 ianuarie, la un imobil situat pe strada Bucura, din Craiova.

Potrivit sursei citate, în urma verificărililor, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat, de 61 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 3000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Examenul de Bacalaureat începe luni cu proba orală la...

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română - oral.

ȘTIRI GdS