24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) A murit după ce a căzut cu buldoexcavatorul în lacul unei balastiere

(VIDEO) A murit după ce a căzut cu buldoexcavatorul în lacul unei balastiere

-

Un bărbat, de 57 de ani, din Cioroiu, a murit astăzi, după ce a căzut cu un buldoexcavator în lacul unei balastiere.

Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina, Detașamentului Caracal și Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri și ambarcațiune cu motor, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă cu motor, au intervenit în localitatea Cioroiu, la o persoană căzută cu un buldoexcavator, în lacul unei balastiere.

La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la fața locului, bărbatul care manevra utilajul, a fost surprins în cabina buldoexcavatorului.

Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop carido-respirator.

Pacientul, de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul.

Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind înghețată, vizibilitatea zero și accesul către victimă dificil.

Polițiștii efectuează cercetări, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean prins în flagrant delict când vindea droguri

Un craiovean a fost prins în flagrant delict în...

ȘTIRI GdS