12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat lovit pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Carol I

Bărbat lovit pe trecerea de pietoni, pe bulevardul Carol I

Un bărbat de 69 de ani a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe bulevardul Carol I. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victima a traversat strada pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roşie a semaforului.

Potrivit oamenilor legii, pietonul a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani.

„În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Bulevardul Carol I, din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, un autoturism condus de un tânăr de 28 ani, din Craiova, pe Bld Carol I, la intersecția semaforizată cu strada Calea București, ar fi accidentat un bărbat de 69 ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea străzii la culoarea roșie a semaforului electric destinat pietonilor.

În urma evenimentului rutier, pietonul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au explicat poliţiştii doljeni.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS