15.1 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentAdolescenţi răniţi de o bară dislocată de vânt de pe vitrina unui centru comercial

Adolescenţi răniţi de o bară dislocată de vânt de pe vitrina unui centru comercial

Doi adolescenţi au fost răniţi, marţi, la Iaşi, după ce o bară de aluminiu s-a desprins din cauza vântului puternic de pe vitrina exterioară a unui centru comercial din oraş. Unul dintre tineri a fost transportat la spital, informează News.ro.

Agentul de pază aflat la intrarea în centrul comercial a intervenit imediat după producerea incidentului şi a făcut apel la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Unul dintre adolescenţi, de 11 ani, nu a dorit să fie dus la spital, el fiind cu mama sa, însă cel de-al doilea tânăr rănit, de 17 ani, a avut nevoie de intervenţia medicilor.

„Au fost trimise două echipaje de prim-ajutor. Tinerii sunt în vârstă de 11, respectiv 17 ani. Cel de 11 ani nu a dorit să meargă la spital, a rămas însoţit de mama lui. A spus că nu are leziuni care să necesite intervenţie medicală.

În schimb, a fost preluat un adolescent de 17 ani, cu traumatism cranio-cerebral, cu o plagă contuză parietală, cu sângerare oprită. Era conştient şi a fost transportat la UPU de la Spitalul de Neurochirurgie pentru o evaluare neurochirurgicală. Sperăm însă că nu va avea nevoie de internare şi că evoluţia lui va fi favorabilă, aşa cum s-a exprimat la evaluarea primară”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Şi în alte zone din municipiu au fost semnalate probleme cauzate de vântul puternic. În cartierul Tătăraşi, într-o zonă intens circulată, a căzut o bucată de tablă de câţiva metri pătraţi de pe un bloc, însă nicio persoană nu a fost rănită.

De asemenea, în ultimele ore, mai multe maşini au fost avariate din cauza copacilor care au căzut în diverse zone ale oraşului.

Judeţul Iaşi se află sub cod galben de vânt puternic până marţi la ora 20.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS