10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTineri, depistați cu cuțite și spray lacrimogen într-o sală de jocuri de noroc din Craiova

Tineri, depistați cu cuțite și spray lacrimogen într-o sală de jocuri de noroc din Craiova

Polițiștii au descoperit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cadrul la controalelor pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor și respectarea ordinii și liniștii publice, că doi tineri din Craiova, care se aflau într-o sală de jocuri de noroc din oraș, aveau asupra lor cuțite de tip briceag, baston telescopic dar și spray paralizant.

”La data de 15 ianuarie a.c., ora 00:15, în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Craiova au fost depistați și legitimați doi tineri de 24 și 26 de ani, ambii din municipiul Craiova, care nu purtau masca de protecție. Cu ocazia controlului corporal efectuat celor doi au fost găsite un cuțit tip briceag, având lama de 13 cm și lungimea totală de 25 cm, un baston telescopic de 62 cm și un spray iritant lacrimogen.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 2 Poliție Craiova, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, aceștia fiind sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020.

De asemenea, polițiștii au luat măsura sancționării societății comerciale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS