19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘeful IPJ Giurgiu, demis după scandalul de la Bolintin Vale

Șeful IPJ Giurgiu, demis după scandalul de la Bolintin Vale

Ministrul de Interne, Lucian Bode, l-a demis, joi, pe șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu, Cătălin Georgescu. Acesta va ocupa o altă funcție în cazul unei alte structuri.

Cătălin Georgescu s-a întâlnit joi după-amiază cu primarul localității Bolintin Vale, dar și cu prefectul județului Giurgiu, însă nu au ajuns la nicio concluzie cu cetățenii nemulțumiți.

Sub conducerea șefului IPJ Giurgiu au avut loc mai multe evenimente controversate. De exemplu, în urmă cu câteva zile, un cartuș cu 17 gloanțe a dispărut de la Poliția din Mihăilești, județul Giurgiu. De asemenea, oamenii s-au plâns de foarte multe furturi, agresiuni, violențe, taxe de protecție, lucru recunoscut și de primarul localității.

Sute de oameni au ieșit, miercuri seară, în stradă la Bolintin Vale, după ce un grup de romi au bătut cu pietre un şofer de microbuz, care a murit. Oamenii cer autorităţilor ca agresorii să fie daţi afară din localitate. Trupele Speciale ale Poliției au fost chemate de urgență.

Localnicii acuză că oamenii legii nu s-au implicat pentru a le face dreptate și a-i apăra de cei care îi terorizează de ani de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS