10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA accidentat un tânăr şi a fugit

A accidentat un tânăr şi a fugit

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea Urzicuţa, este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a accidentat un tânăr de 18 ani, după care a fugit. Accidentul a avut loc luni, în comuna doljeană Ostroveni, satul Lişteava.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că victima accidentului a fost rănită şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„La data de 27 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraşului Bechet au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe DJ 551B, în localitatea Lişteava, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat politiștii, care au stabilit că un autoturism ar fi accidentat un tânăr de 18 ani, din comuna Sadova, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, din direcţia Sadova către Ostroveni, iar ulterior conducătorul auto şi-ar fi continuat deplasarea. În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că şoferul care a provocat accidentul a fost identificat în aceeaşi zi. Este vorba de un bărbat de 34 ani, din comuna Urzicuţa. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Un cititor GdS a explicat că tânărul de 18 ani a suferit o fractură de bazin în urma accidentului. În cursul zilei de miercuri a fost supus unei intervenţii chirugicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS