10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE Accident grav între Sibiu și Păltiniș. Traficul este blocat

UPDATE Accident grav între Sibiu și Păltiniș. Traficul este blocat

UPDATE: Una dintre victimele încarcerate, o femeie de 45 de ani – a murit, iar celelalte trei au fost rănite grav, scrie Hotnews.

Patru persoane au rămas încarcerate într-un autoturism, în urma unui accident produs, marţi dimineaţă, pe DJ 106A, în judeţul Sibiu, la ieşire din Răşinari spre Păltiniş, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Conform sursei citate, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism care mergea spre Păltiniş şi un autobuz care se îndrepta spre Răşinari.

În autobuz se aflau cinci pasageri plus şoferul iar în autoturism sunt 4 persoane încarcerate.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Serviciul de Ambulanţă Sibiu a trimis un echipaj de tip C2. ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj descarcerare, trei echipaje SMURD şi un echipaj de pompieri militari.

Traficul este blocat, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU Sibiu și ale Ambulanței, scrie oradesibiu.ro.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu mai multe forțe. Este vorba despre un echipaj descarcerare, 3 echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari. Din primele informații sunt mai multe persoane implicate dintre care 4 persoane încarcerate”, transmite Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Citește și: Atenționări meteo. Cod galben de vânt în Dolj, cod portocaliu de ninsori la munte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS