10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE Grav accident în Recea, judeţul Olt. Cinci persoane, la spital

UPDATE Grav accident în Recea, judeţul Olt. Cinci persoane, la spital

Un grav accident rutier a avut loc în satul oltean Recea, comuna Valea Mare. Cinci persoane, printre care trei minore, au fost rănite şi au ajuns la spital. Potrivit pompierilor din judeţul Olt, este vorba despre două autoturisme implicate. În acestea se aflau șapte persoane. O pasageră a fost găsită încarcerată, politraumatizată. Aceasta a fost extrasă de echipajul de descarcerare. Cinci persoane, printre care și trei minore.

Update:

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit în comuna Valea Mare, sat Recea, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. Pompierii au folosit o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD,

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, printre care și trei minore, în vârstă de 8 luni, doi ani și opt luni și 16 ani.

O femeie, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, pasageră într-unul dintre autoturisme, a fost găsită blocată, conștientă, politraumatizată. Pacienta a fost transportată la UPU Slatina.

La UPU Slatina au fost transportate alte patru persoane, cele trei minore, fără urme vizibile de traumă, pentru investigații medicale amănunțite și o femeie, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, politraumatizată.

Update:

La locul accidentului a intervenit şi poliţia. IPJ Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 653, în comuna Comuna Valea Mare, sat Recea.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că la intersecția Drumului Județean 653 cu Drumul Județean 657, în localitatea Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 7 persoane (2 bărbați și 5 femei, din care 3 minori cu vârste cuprinse între 10 luni și 16 ani).

Un autoturism, în care se aflau 3 persoane, era condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Craiova. Celălalt, în care se aflau 4 persoane, era condus de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Slatina“, au transmis poliţiştii.  

În urma coliziunii, 5 persoane, din care două femei, de 34, respectiv 49 de ani și cei 3 minori, au necesitat îngrijiri medicale,. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: 1.212 pacienţi infectaţi cu Covid, dintre care 10 copii, internaţi la ATI

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS