2.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentO femeie, ucisă de câinele unui prieten. Ea și-a salvat fiicele

O femeie, ucisă de câinele unui prieten. Ea și-a salvat fiicele

O femeie în vârstă de 42 de ani a murit după ce și-a salvat cele două fetițe din gura unui câine violent. Aceasta acceptase să găzduiască animalul la ea acasă.

Amber LaBelle din Myrtle Point, SUA, a fost ucisă de un câine în dimineața zilei de 24 septembrie, în casa în care locuia alături de cele două fiice ale sale. O prietenă a auzit-o țipând, iar una dintre cele două copile striga vecinilor să sune la salvare.

Femeia a fost dusă la spital cu un elicopter, unde a murit a doua zi.

„Era prea tânără ca să plece dintre noi. Sper la tot ce e mai bun pentru fetele ei și sper că vor face față acestui lucru”, a spus unul dintre prietenii acesteia.

„Un lucru pe care aș vrea ca oamenii să-l știe este că ultimul lucru pe care l-a făcut pe acest Pământ a fost să-şi salveze copiii. Voi fi etern recunoscător pentru asta”, a mărturisit fostul partener al femeii, tatăl fiicelor, potrivit dailystar.co.uk.

Stăpânul câinelui ar fi lăsat animalul în grja unui bărbat care se afla acasă la victimă în acea dimineață. Nu era pentru prima dată când patrupedul ar fi fost violent.

Bărbatul ar fi lăsat câinele la prietena sa în timp ce a mers la muncă, animalul fiind închis în dormitor. Victima a deschis ușa camerei, moment în care a fost atacată. Un vecin a fost cel care a reușit să oprească animalul.

Un ofițer de poliție a ajuns la casa femeii, iar câinele a început să se îndepărteze de vecin pentru a ajunge unde se aflau victima și polițistul, determinându-l pe omul legii să-l împuște mortal. Ancheta este în curs de desfășurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – FCSB / Fanii Științei sunt așteptați...

Oficialii clubului Universitatea Craiova nu au stat prea mult...

ȘTIRI GdS