4.3 C
Craiova
duminică, 5 decembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentItalia: Şi-a zidit mama moartă pentru a continua să-i încaseze pensia

Italia: Şi-a zidit mama moartă pentru a continua să-i încaseze pensia

Un bărbat din orașul italian Buccinasco a ascuns cadavrul mamei sale timp de doi ani pentru a continua să îi încaseze pensia, informează agenția ANSA.

Femeia a murit în 2019 din cauze naturale, după cum susține fiul său, iar acesta i-a înfășurat cadavrul în plastic, apoi l-a zidit într-un dulap din dormitor folosind lut și bucăți de lemn. Scopul a fost să continue să încaseze pensia lunară de 1.700 de euro a femeii, ceea ce a reușit să facă încă doi ani.

Bărbatul a fost denunțat la poliție de partenera sa

Bărbatul nu avea cazier și a fost denunțat la poliție de partenera sa. El e fost reținut pentru ascunderea unui cadavru și fraudă în formă continuată. Femeia s-a dus la poliție și a spus: „Este un cadavru în casa noastră”, potrivit Corriere Della Sera, fără să știe că trupul era acolo din 2019.

Operațiunea de zidire a cadavrului s-a petrecut la câteva zile după moartea femeii

Partenera s-a dus la poliție după ce bărbatul de 50 de ani acesta i-a mărturisit ce a făcut. El i-a spus că după moartea mamei sale, care s-ar fi petrecut din cauze naturale în noiembrie 2019, a decis să-i ascundă cadavrul pentru a continua să-i încaseze pensia. Operațiunea de zidire a cadavrului s-a petrecut la câteva zile după moartea femeii.

Bărbatul a explicat cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut și lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Locuința a fost sechestrată de autorități

După sosirea poliției la locuință, bărbatul a mărturisit și în fața acestora ce a făcut, explicând cum a introdus cadavrul în pungi, apoi a folosit lut și lemne pentru a-l ascunde în dulap.

Locuința a fost sechestrată de autorități, iar polițiștii au pus sechestru și pe conturile bărbatului de 50 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ne cam luăm gândul de la locul 2! Handbaliştii...

Echipa masculină de handbal a Craiovei îşi cam poate...

ȘTIRI GdS