14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt.Accident cu trei mașini și cinci victime în localitatea Recea

Olt.Accident cu trei mașini și cinci victime în localitatea Recea

Un accident rutier a avut loc astăzi pe raza localității Recea. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane. Toate cele cinci persoane au fost asistate medical la locul evenimentului, patru dintre acestea au refuzat transportul la spital, iar un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu multiple excoriații, a fost transportat la UPU Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 3 autoturisme, din care unul condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Bălteni, altul condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Tătulești, iar celălalt de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Valea Mare.

În urma coliziunii, un bărbat, pasager, în vârstă de 31 de ani, din comuna Bălteni, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit pe Drumul Județean 653, în localitatea Recea, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS