17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie și fiica ei, salvate în ultimul moment dintr-o casă cuprinsă de flăcări

O femeie și fiica ei, salvate în ultimul moment dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Un incendiu violent a izbucnit luni seară la o locuinţă din localitatea Leorda, din judeţul Botoşani. O femeie în vârstă şi fiica acesteia au fost salvate de vecini și doi pompieri aflaţi în timpul liber, informează Observatornews.

Mama, în vârstă de 78 de ani, a fost scoasă din casa cuprinsă de flăcări de către vecini.

Fiica, o femeie de 45 de ani, a fost găsită într-o anexă, inconștientă, de către doi pompieri, plt.maj. Teodor Nedelcu și plt.adj. Paul Popovici, aflați în timpul liber și care au fost sunați din dispeceratul unității întrucât locuiesc în comună.

Cele două victime au fost preluate de către echipajele Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD, aflate la fața locului si transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acţionat ore întregi pentru a opri incendiul, care se manifesta pe o suprafaţă de 100 mp şi care ameninţa şi gospodăriile vecinilor.

După ce pompierii au analizat modul în care s-a dezvoltat focul, concluzia a fost că flăcările ar fi fost generate de o bucată de jar aprins care a căzut din sobă pe materialele combustibile aflate în apropiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS