13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMaestru de arte marțiale din Gorj, arestat în Anglia pentru dublă omucidere

Maestru de arte marțiale din Gorj, arestat în Anglia pentru dublă omucidere

Doi români au fost arestați, sub acuzați de dublă omucidere în Bristol, Marea Britanie. Unul dintre cei doi inculpați este maestru de unifight.
Iacob Bebe Cherș,de 45 de ani, este maestru de arte marțiale și provine din Motru, Gorj.
A pregătit de-a lungul anilor mai mulți tineri care au ajuns campioni la unifight, având performanțe remarcabile la nivel internațional.

Bărbatul a fost arestat de poliția din Bristol, alături de un alt tânăr de 21 de ani, Ionuț-Valentin Boboc. Acuzațiile care le sunt aduse sunt unele extrem de grave. Cei doi sunt suspecți în două cazuri de crimă.

Presa din Anglia a relatat mai multe despre cazul extrem de grav care îi are ca protagoniști pe cei doi români. Inculpații au ajuns în faţa Curţii Magistraţilor din Bristol, sub acuzația că au ucis doi cetățeni, pe Fahad Hossain Pramanink și încă un bărbat care a nu a fost identificat până în acest moment, potrivit www.bristolpost.co.uk.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi bărbați au fost descoperite pe 15 septembrie într-o casă, după ce localatarii au semnalat că din imobil a început să se simtă un miros ciudat.
Procurorii au examinat imaginile care au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zonă. Totodată, mai mulți martori au fost chemați la audieri.

Presa din Anglia a mai specificat faptul că principalii suspecți au fost audiați separați și au avut la dispoziție traducători.
„Este o investigaţie rapidă, iar preocuparea nostră este să aflăm cum şi de ce au murit aceşti doi bărbaţi. Procesul formal de identificare este în curs, dar credem că una dintre victime este un om local. Prioritatea noastră va fi să informăm mai întâi rudele înainte de a furniza orice alte detalii despre oricare dintre victime“, au fost declarațiile oferite de un ofițer din cadrul Poliţiei oraşului Bristol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS