24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn bătran a murit într-un centru comercial din Craiova, sub privirile clienților

Un bătran a murit într-un centru comercial din Craiova, sub privirile clienților

Un bătrân de 72 de ani a murit, astăzi, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centru comercial din Craiova, sub privirile celor care se aflau şi ei în magazin. Un echipaj medical a intervenit de urgenţă, însă nu a mai putut face nimic

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial, din Craiova, o persoană este inconștientă.

Deplasați la fața locului, polițiști au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba de un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături.

Potrivit sursei citate, la fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul S.A.J Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat, din păcate, decesul acestuia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS