25.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAngajatul unei firme, lovit intenţionat de un şofer în parcarea unui complex comercial

Angajatul unei firme, lovit intenţionat de un şofer în parcarea unui complex comercial

Un bărbat, angajat al unei firme, a fost lovit de un autoturism în parcarea unui complex comercial din Bucureşti, şoferul fiind căutat de poliţişti. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, întrucât există date că fapta a fost comisă intenţionat, informează News.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, despre faptul că, în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăţi comerciale, a fost lovit de un autoturism. 

„Având în vedere faptul că din primele date reieşea că fapta ar fi fost comisă cu intenţie, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri”, a precizat sursa citată. 

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar anchetatorii au făcut cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane. 

„În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea, a fost stabilită identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului. Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situaţiei de fapt şi de drept”, a transmis Poliţia Capitalei. 

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS