8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO bătrână imobilizată la pat a murit în incendiul care i-a făcut casa scrum

O bătrână imobilizată la pat a murit în incendiul care i-a făcut casa scrum

O bătrână a decedat, luni, în urma unei explozii urmate de un incendiu înregistrată la o locuinţă privată din municipiul Tulcea, cauzată cel mai probabil de o candelă sau o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, citat de Agerpres.

Bătrâna, în vârstă de 96 de ani, era imobilizată la pat, iar în momentul în care pompierii au ajuns în locuinţă, aceasta era deja carbonizată.

„Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi distrugere din culpă. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incendiului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit ISU Delta, în urma incendiului au fost afectate trei încăperi – un dormitor, un hol şi o bucătărie, precum şi bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate.

„Cauza probabilă a producerii incendiului este foc deschis în spaţii închise, o candelă sau lumânare lăsată nesupravegheată”, au afirmat reprezentanţii ISU Delta.

Pentru stingerea incendiului au intervenit patru echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere şi o autospecială de descarcerare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS