3.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 noiembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentDolj: Minor cercetat după ce a tăiat gâtul unui tânăr

Dolj: Minor cercetat după ce a tăiat gâtul unui tânăr

Un tânăr de 21 de ani, din Valea Stanciului, a ajuns în această dimineață la spital cu gâtul tăiat, unde i-a fost acordat primul ajutor. Poliţiştii din cadrul Secției 13 Rurală Segarcea au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din Valea Stanciului, despre eveniment.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în timp ce se afla într-un bar din comuna Valea Stanciului, victima ar fi fost tăiată în zona gâtului, cu un obiect tăietor înţepător, de un minor de 15 ani, din Craiova.
Persoana bănuită a fost identificată de poliţişti în apropierea locului faptei, fiind condusă la sediul poliţiei.
În cauză, poliţiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost preluate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea clarificării și stabilirii întregii situații de fapt.

Ulterior, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la omor și port fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt continuate, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Aglomeraţie pe DN 1, spre Braşov, în prima zi...

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate sâmbătă dimineaţă, pe DN1,...

ȘTIRI GdS