22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn brăilean înarmat cu un cuţit a oprit maşinile în intersecţie

Un brăilean înarmat cu un cuţit a oprit maşinile în intersecţie

Un brăilean înarmat cu un cuţit a oprit circulaţia maşinilor în intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu Calea Galaţi, pentru ca rudele sale, destul de numeroase, să treacă strada. Un jandarm care era în trecere l-a imobilizat şi deposedat de armă, scrie Infobraila.ro.

Joi seară, în jurul orei 21.10, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a deposedat de cuţit şi imobilizat un bărbat, în mijlocul unei intersecţii din zona Plantelor, municipiul Brăila.

În drumul său spre serviciu, în apropierea intersecţiei dintre bulevardul Dorobantilor si Calea Galati, jandarmul a observat un bărbat ce avea asupra sa un cuţit tip baionetă si „dirija” traficul rutier, în încercarea de a-şi ajuta rudele numeroase să traverseze pe trecerea de pietoni.

După ce a coborât din masină, experienţa şi pregătirea profesională au făcut diferenţa: s-a apropiat rapid de individ, a strigat “Stai pe loc!”, după care l-a deposedat de cuţit şi l-a imobilizat. A sunat imediat după ajutor, iar în sprijin au sosit jandarmii şi poliţiştii aflaţi în serviciu.

Atât cuţitul tip baionetă, cu o lungime totală de 20 de centimetri, cât şi individul au fost predaţi unui echipaj de poliţie, pentru luarea măsurilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS