29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătaie și geamuri sparte cu Micutzu. Actorul susține că a fost agresat

Bătaie și geamuri sparte cu Micutzu. Actorul susține că a fost agresat

-

Actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă ”Micutzu”, a fost implicat într-un scandal în noaptea de 15 spre 16 august, aproape de miezul nopții, în fața unui magazin din București.

În jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie despre un scandal, astfel că la fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

”Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.” – se arată în comunicatul Poliției.

Conform surselor citate, se pare că trecătorul care a fost ținta acelor vorbe jignitoare ar fi fost chiar Micutzu.

Actorul susține că a fost agresat verbal de un bărbat, pe care nu-l cunoaște, fără niciun motiv, după care au fost agresați și logodnica sa și prietenul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două fete și un băiat, de naționalitate română, luați...

Două fete și un băiat, de naționalitate română, au...

ȘTIRI GdS