16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA rupt un stâlp cu autoutilitara

A rupt un stâlp cu autoutilitara

Doi bărbaţi, cetăţeni polonezi, au fost răiţi în urma unui accident produs luni seara, în localitatea Filiaşi. Poliţiştii doljeni au stabilit că şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul direcţiei şi a lovit şi rupt un stâlp al reţelei de energie electrică.

Potrivit oamenilor legii, au fost răniţi şoferul autoutilitarei şi pasagerul din autovehicul.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul Racoțeanu din Filiași a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 54 de ani, din Polonia, din direcția Craiova către Strehaia, a lovit un stâlp de electricitate de pe partea dreaptă a drumului.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 54 de ani și un tânăr de 21 de ani, din Polonia, pasager în autoutilitară, au fost transportați la spital pentru acordare de îngrijiri medicale, fiind conștienți și cooperanți. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS