15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie beată şi fără permis şi-a plimbat copiii cu maşina noaptea

O femeie beată şi fără permis şi-a plimbat copiii cu maşina noaptea

O femeie din Galați a fost prinsă la volan într-o avansată stare de ebrietate și fără permis de conducere. În mașină pe care o conducea erau și doi copii, pe care i-a pus astfel în pericol. Ea este acum cercetată penal, scrie Digi24.

O femeie, de 39 de ani, a dat dovadă de inconștiență când s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, cu doi copii în mașină și fără să dețină permis de conducere.

Marți noapte, în jurul orei 1.00, un echipaj al Poliției Locale Galați a oprit în trafic, pe strada Traian, un autoturism care se deplasa sinuos.

Polițiștii au constatat că șoferița, o femeie, de 38 de ani, din municipiul Galați, nu deține permis de conducere. De asemenea, testată cu aparatul etilotest, femeia avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Când a fost luată la întrebări de polițiști, femeia a făcut glume, spunând că mașina este furată, că nu are permis şi că a băut vin de ţară.

Femeia a fost predată polițiștilor rutieri și  este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS