13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn şofer a decedat după impactul cu maşina jandarmilor

Un şofer a decedat după impactul cu maşina jandarmilor

Doi jandarmi au fost răniţi în urma unui accident produs astăzi, pe DN 6, în apropiere de Filiaşi. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un şofer de 66 de ani a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin maşina jandarmilor. Bărbatul de 66 de ani a murit la spital. În urma impactului, autospeciala s-a răsturnat în afara şoselei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, şoferul de 66 de ani a decedat în urma impactului violent.

„Azi, poliţiştii rutieri din cadrul din Poliției Oraşului Filiași au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, pe raza localităţii Filiași, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe DN 6, din direcția Filiași către Strehaia, de un bărbat de 66 de ani, din Filiaşi, a intrat în coliziune frontală cu o autospecială de jandarmi, condusă de un tânăr de 26 de ani, din Craiova, din sensul opus de mers, fiind în misiune.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto precum şi un bărbat de 46 de ani, din Craiova, pasager în autospecială, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, bărbatul de 66 ani a decedat ulterior la spital”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pompierii doljeni au explicat că la locul accidentului a fost trimise o ambulanţă SMURD, o autospecială de descarcerare, dar şi elicopterul SMURD. Elicopterul a preluat o persoană rănită în urma accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS