20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: I-a dat mașina fiicei sale de 9 ani să o conducă și s-a ales cu dosar penal

Dolj: I-a dat mașina fiicei sale de 9 ani să o conducă și s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii din Filiaşi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o reţea de socializare au apărut imagini în care se observă că un bărbat ar fi încredinţat un autoturism pentru a fi condus de către un minor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Secu, bănuit că, în seara zilei de ieri, ar fi încredinţat fiicei sale de 9 ani un autoturism pentru a fi condus pe drumul care face legătura între comuna Secu şi DJ 606 C.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de incredinţarea unui vehicul pentru a fi condus de către o personă despre care se cunoaste că nu deţine permis de conducere şi conducere fără permis.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

Totodată, poliţiştii vor transmite o informare reprezentanţilor DGASPC Dolj, cu privire la aspectele constatate.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză figurează ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu, conform listelor DSP.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS