17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiovean jefuit în plină zi, pe Calea Bucureşti

Craiovean jefuit în plină zi, pe Calea Bucureşti

Poliţiştii doljeni încearcă să identifice autorii unui jaf comis pe data de 31 mai, pe Calea Bucureşti din Craiova. După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că autorii furtului au înţepat unul din cauciucurile maşinii victimei, iar când acesta înlocuia roata au sustras din maşină sumele de 7.000 de lei şi 700 de euro.

Potrivit oamenilor legii, furtul a fost comis pe Calea Bucureşti, pe 31 mai.

„La data de 31 mai, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, din interiorul autoturismului său care era parcat pe strada Calea București, i-a fost sustrasă o geantă în care avea documente personale, carduri bancare precum şi 7000 de lei şi 700 de euro.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că bărbatul în cauză a parcat autorurismul pe strada Calea Bucureşti, iar la revenirea la autoturism ar fi observat că anvelopa dreapta față este taiată. În timp ce acesta înlocuia roata, din autoturism i-ar fi fost sustrasă o geantă, în care persoana vătămată a declarat că ar fi deţinut documente personale, carduri bancare precum şi 7000 de lei şi 700 de euro”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt şi se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

I-au furat banii după ce a ieşit dintr-o bancă

Mai multe amănunte în legătură cu acest furt au fost oferite de un craioven, pe un grup de Facebook. Bărbatul a explicat că jaful a fost comis după ce victima a ieşit dintr-o bancă, în jurul orei 13.30.

„Azi (31 mai – n.r.), în Craiova, un băiat a fost jefuit. Maşina se afla parcată peste stradă de benzinaria OMV-Pod Electro, în faţa unei farmacii. Băiatul a coborât din maşină şi a mers la o bancă să depună bani, apoi a revenit la maşină. A pus geanta cu banii ramaşi în masina şi, când să plece, a sesizat că nu pleacă maşina de pe loc. Îi facuseră pană la roata din faţă – dreapta, avea 4 înţepături făcute cu un cuţit. Când a coborat din maşină să se uite la roată, i-a fost sustrasă geanta cu bani. Aşteptăm să vedem ce a găsit poliţia pe camerele video”, a scris bărbatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS