18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Noi percheziții acasă la Vasile Lavric, supranumit ”mâncătorul de femei”

(VIDEO) Noi percheziții acasă la Vasile Lavric, supranumit ”mâncătorul de femei”

-

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au descins ieri în locuința din Rădăuți a lui Vasile Lavric, supranumit „mâncătorul de femei“. Mai multe echipaje de poliție și jandamerie au ajuns din nou acasă la Vasile Lavric. Au răscolit curtea locuinței, dar și o altă proprietate, unde se află un atelier al suspectului. Procurorii au periat zona, în căutare de probe. Flancat de jandarmi, suspectul a fost și el prezent la acțiune. Prima victimă a dispărut acum 26 de ani, iar ultima – în 2020.

Anchetatorii cred că, în 2005, omul ar fi ucis alte două femei – care aveau la acea vreme 18, respectiv 31 de ani. O a patra femeie a fost dată dispărută de familie acum un an. Rudele l-au acuzat pe Vasile Lavric că ar fi ucis-o. Trei dintre victime erau surori.

Rădăuțeanul se află în arest preventiv de la finalul anului trecut și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ”omor”. Trebuie spus că în curând se vor împlini 180 de zile din momentul în care a fost emis mandatul de arestare și dacă până atunci procurorii nu vor finaliza ancheta și nu vor trimite dosarul în instanță, Vasile Lavric va fi eliberat automat din spatele gratiilor. Nu se știe dacă procurorii au noi indicii sau dacă vor să verifice și alte locuri din gospodăria lui Vasile Lavric.

O fostă concubină, dispărută

Vasile Lavric este cercetat și este bănuit că a ucis-o pe una din fostele concubine, Aurica Bodnărescu.

Despre Aurica Bodnărescu, conform informațiilor celor de la Antena 3, Vasile Lavric a declarat acum în fața judecătorilor că este plecată la muncă în Anglia. Femeia nu a mai dat însă nici un semn de viață de o perioadă foarte mare de timp.

În urmă cu câțiva ani, Aurica Bodnărescu declara că bărbatul ei este foarte milos și nu poate vedea sânge, astfel că atunci când este vorba de tăiat o găină sau chiar porcul trebuie să se ocupe ea.
Bărbatul de 63 de ani este bănuit că a ucis patru femei, care i-ar fi fost partenere. Prima victima avea 16 ani când a dispărut, în 1995.

După perchezițiile de luni, suspectul a fost dus înapoi în spatele gratiilor, el fiind arestat preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rapid – „U“ Craiova 1-2 | Alb-albaștrii au „stins...

Universitatea Craiova a câștigat în prelungiri, scor 2-1, partida...

ȘTIRI GdS