9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA condus băut şi fără permis după ce şi-a agresat soţia

A condus băut şi fără permis după ce şi-a agresat soţia

Poliţiştii doljeni au emis un ordin de protecție pe numele unui bărbat de 39 de ani, din localitatea Sălcuţa, acuzat de violenţă în familie, conducere fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au stabilit că bărbatul şi-a agresat soţia, după care a condus băut şi fără permis. Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 2,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit oamenilor legii, soţia bărbatului a sesizat poliţiştii din Bucovăţ în cursul zilei de ieri.

„Poliţisti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Bucovăţ au fost sesizaţi de o femeie de 32 de ani, din Sălcuța, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său. La fața locului, s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că femeia în cauză ar fi fost lovită în zona feței și peste corp de către soțul său, un bărbat de 39 de ani, din localitate.

Avand în vedere faptul că bărbatul nu a fost găsit la domiciliu, poliţiştii au efectuat activităţi de căutare, fiind astfel depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sălcuţa”, au explicat oamenii legii.

Alcoolemie de 2,46 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 2,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Suspectul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„Poliţiştii au emis faţă de acesta un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile. În cauză, poliţistii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influența băuturilor alcoolice”, au mai precizat poliţiştii doljeni.

Cercetările în acest dosar sunt făcute sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS