17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCâine ucis în bătaie de un minor de 9 ani

Câine ucis în bătaie de un minor de 9 ani

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, la sesizarea unei Asociaţii pentru Protecţia Animalelor. După primele cercetări s-a stabilit că un minor de 9 ani, din Ciupercenii Vechi, a ucis un câine cu mai multe lovituri aplicate cu o bâtă. Incidentul a avut loc pe 3 mai, în localitatea Ciupercenii Vechi.

Potrivit oamenilor legii, preşedinta Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor le-a prezentat poliţiştilor o filmare postată pe Facebook.

„În ziua de 3 mai poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi de o femeie de 53 de ani, președintele unei asociații pentru protecția animalelor despre faptul că a intrat în posesia unei filmări în care o persoană lovea un câine.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un minor, din Calafat, sat Ciupercenii Vechi, ar fi lovit câinele respectiv cu o bâtă. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarșirii infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, urmând a se propune solutie legală prin unitatea de parchet competentă”, au explicat oameni legii.

Se pare că minorul care a ucis câinele are 9 ani.

Căinele ar fi fost ucis sub privirile părinţilor minorului

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Măriuţa a postat pe Facebook imaginile video în care se poate vedea cum este lovit căţelul. Imaginile video au un puternic impact emoţional.

„Cățelul a fost ucis în bătaie de doi copii de circa 9,10 ani. Provin dintr-o familie care aparent, pare o familie normală. Să nu uităm că aparențele înșală iar normalitatea de foarte multe ori ascunde monștrii. Fapta s-a petrecut nu în casa unde locuiesc, ci într-o altă casă pe care au cumpărat-o de curând. De aici deduc că cei doi frați minori nu ar fi avut ce să caute acolo singuri.

Cățelul a fost omorât sub privirile părinților, care în aceasta dimineață erau foarte supărați că copiii s-au lăudat cu apucăturile ucigașe pe Facebook. Mulțumesc din suflet celui care a avut curajul să-mi trimită filmarea. Așteptăm cu toții, noi cei care dorim sa trăim într-o țară civilizată, cum va fi soluționat acest dosar. S-a întâmplat în localitatea Ciupercenii Vechi. Sunt în drum către poliția Calafat şi după vom merge la fața locului”, este mesajul postat de Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Măriuţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS