10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA înjunghiat doi tineri, în noaptea de Înviere

A înjunghiat doi tineri, în noaptea de Înviere

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus, duminică, arestarea preventivă a unui bărbat de 43 de ani, din comuna doljeană Vela. Inculpatul este acuzat că, în noaptea de Înviere, ar fi înjunghiat doi tineri de 20 şi 21 de ani, din localitate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, conflictul în urma căruia au fost răniţi cei doi tineri a avut loc în satul Gubaucea, comuna Vela.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza satului Gubaucea, comuna Vela, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit, din primele cercetări, că între un bărbat de 43 de ani din comuna Vela și doi tineri de 20 și 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se aflau pe raza comunei Vela, sat Gubaucea, a izbucnit un conflict. Bărbatul de 43 de ani i-ar fi înțepat pe cei doi tineri cu un obiect tăietor înțepător. Cei doi tineri au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat oamenii legii.

Arestat preventiv pentru tentativă de omor

Poliţiştii doljeni mai spun că bărbatul de 43 de ani a fost depistat de polițiști imediat după comiterea faptei.

Cercetările au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj şi sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Bărbatul de 43 de ani este acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

În cursul acestei zile de duminică, suspectul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a emis un mandat de arestare pe numele doljeanului de 43 de ani.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului G.M. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02 mai 2021, până la data de 31 mai 2021, inclusiv”, a dispus intanţa.

Hotărârea Tribunalului Dolj nu este definitivă şi a fost contestată de inculpat la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS